Ruoppaukset Seinäjoelta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Kaipaisiko rantavetesi kunnostusta? Ruoppaus Samppa Oy tarjoaa kattavat ruoppauspalvelut sekä yksityisille kotitalouksille että kunnille ja kaupungeille. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella, josta käsin palvelualueemme kattaa koko Suomen.

Ympäristökuvake

Ruoppaukset ympäristöä vahingoittamatta

Ruoppaaminen on haastava työtehtävä, jonka onnistunut toteutus vaatii huolellisen suunnittelun sekä asiantuntevan toteuttajan. Vahva osaamisemme, vuosien kokemus sekä tasokas kalusto varmistavat halutun lopputuloksen ympäristöä vahingoittamatta. Pidämme aina huolen siitä, että ruoppaus ei aiheuta haittavaikutuksia ympäröivälle vesistölle tai ranta-alueille.


Ruoppaus Samppa Oy suorittaa ruoppaustyöt kaikkialla Suomessa, myös saaristo-olosuhteissa.

Monipuoliset ruoppauspalvelut

Rantojen ruoppaukset maisemointeineen, sekä yksityisillä että kuntien tonteilla ovat palvelumme keskiössä. Poistamme kaislikot, syvennämme rannan ja rakennamme uimarannat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ruoppauksen jälkikäsittely eli rannan maisemointi siistii rannan ulkoasun. Rakennamme esimerkiksi kivivallit, ja levitämme eri maa-ainekset rantaan asiakkaan kanssa tehtyä suunnitelmaa noudattaen.

Ruoppauspalveluihimme kuuluu lisäksi kosteikkojen sekä veneväylien rakentaminen. Palvelemme myös sähköyhtiöitä kaapelien upotuksissa ja asennuksissa.

Kysy lisää

Yksityisasiakas, muista ruoppausilmoitus

Ruoppaus on luvanvaraista toimintaa ja yksityisasiakkaan tulee tehdä ruoppausilmoitus ELY-keskukselle vähintään kuukautta ennen ruoppauksen aloittamista. Ruoppausilmoituksen tekeminen on maksutonta ja se onnistuu vaivattomasti sähköisellä lomakkeella ELY-keskuksen sivuilla.

Lue lisää

Tehokkaasti korkealaatuisella kalustolla

Monipuolinen ja tehokas kalustomme mahdollistaa sujuvan työskentelyn monenlaisissa kohteissa. Kalustoomme kuuluvat:

  • Big Float 12/26 -ruoppauskone 12 m puomeilla

  • Big Float 16/36 -ruoppauskone 16 m puomeilla

  • Hitachi 210 -kaivinkone 16 m puomeilla

  • Hitachi 270 -kaivinkone

  • Volvo 210 -kaivinkone

  • Terex-dumpperi

  • 20 kuution proomu.